Kleuring

Haar kleuren

Door je haar te kleuren geef je je coupe snel een andere look. Een tintje donkerder of juist lichter kan veel verschil maken, ga eens voor een coupe soleil voor meer diepte en een natuurlijk effect. We denken graag met je mee om de beste kleur voor jou uit te zoeken en toe te passen.

Basis kleur verven

Met deze techniek krijg je een egale kleur. Leuk als je een keer eens een ander kleurtje wilt maar ook ideaal voor uitgroei behandeling en het verven van grijze haren. Bij het kiezen van de juiste kleur wordt er onder andere gekeken naar je type haar en je huidtype.

Coupe soleil

Met en coupe soleil kleuring worden er alleen lokken van je haar onder handen genomen. Zo kunnen er donkere of juist lichte accenten in je haar gecreëerd worden voor een natuurlijk mooi effect welke veel diepte creëert. We gebruiken voor coupe soleil enkele technieken. Zo is er coupe soleil folie waarbij enkele lokken worden geverfd. Voor minder brede stroken is er de sun kissed coupe soleil waarbij er alleen kleine plukjes worden geverfd. En heb je kort haar dan kan de kam coupe soleil het meest geschikt zijn voor jou. Door middel van een kam worden er kleuraccenten in het haar gebracht.

Afhankelijk van je haarkleur, haarlengte en haardikte kijken we wat de beste techniek voor jou is. Kom langs in onze kapsalon om en ontdek hoe mooi jouw haar kan zijn met een coupe soleil behandeling.

Henna kleuring

Met onze Henna kleuring gebruiken we alleen 100% plantaardige kleurstoffen gewonnen uit de Lawsensia plant. Dit maakt Henna vriendelijk in gebruik en ook geeft onze Henna kleuring je haar een extra bescherm laagje. Door het natuurlijke beschermende effect van Henna kan je haar beter tegen föhnen en is de kans op gespleten haarpuntjes kleiner.

Henna kan niet gebruikt worden om je haar lichter te maken. Wat het effect van Henna is is per haarkleur verschillend. Zo wordt bruin en (licht) rood haar dieper van kleur, zie je in blond haar meer lichtschakeringen en wordt grijs haar mooi gecamoufleerd. Maar wat je natuurlijke haarkleur ook is met een Henna kleuring zul je zien dat je haar glanst als nooit te voren!